#SpoluToZvladneme

Vážení klienti, milovníci Afriky,

v posledních dnech a týdnech prožíváme velice složité období, ve kterém jsme se dostali do zcela bezprecedentní a nové situace. Jsme zvyklí řešit okamžitě všechny možné situace, které se mohou vyskytnout během plánování Vaší cesty nebo během cesty samotné. Uzavření hranic a omezení cestování je však i pro nás novou záležitostí.

Chceme Vás ujistit, že bezpečnost a zdraví našich klientů je pro nás nejvyšší prioritou. Detailně proto sledujeme dění a aktuální vývoj v jednotlivých destinacích, jsme ve spojení s našimi partnery. V tuto chvíli je ale velmi těžké odhadovat, jak se bude situace v následujících týdnech a měsících vyvíjet.

Aktuálně jsou již všichni naši klienti z Afriky zpět v bezpečí svých domovů. Klienty, kteří mají v nejbližších měsících své cesty naplánované, budeme postupně kontaktovat a informovat o možném řešení, možnostech změn atd. Prosíme tímto o Vaši trpělivost. Z důvodu nařízení vlády jsme byli nuceni dočasně uzavřít provozovnu naší cestovní kanceláře. Nadále jsme Vám však k dispozici na telefonu a emailu.

Věřte nám, že děláme maximum pro to, abychom tuto těžkou situaci společně zvládli. Cestování a Afriku milujeme a uděláme všechno proto, abychom Vám dřív nebo později splnili Vaše sny a Afriku Vám ukázali.


Děkujeme Vám za pochopení i všechny projevy podpory.
Vaše GO AFRIKA